+373 22 50 68 73

str. Independentii, 16/1

Comandați un apel

Eroare
Eroare
Неверный ввод

Alăturați-vă clubului

Error
Error
Неверный ввод
Неверный ввод

Solar

Nimic nu se compara cu o piele aurie, frumos bronzata. Si cum vara tine doar trei luni multe dintre noi apeleaza la alte metode pentru a obtine nuanta perfecta care sa ne puna corpul in valoare. Sala noastra dispune de un solar vertical, care ofera un bronz uniform, fara pete sau dungi.

Solarul vertical este mult mai igienic decat solarul orizontal, deoarece se sta in picioare, si nu intins pe o suprafata.

Solarul vertical permite utilizatorului sa obtina un bronz mai bun, deoarece ii este mai usor sa se miste in timpul bronzarii, poate ridica mainile in sus, permitand si bronzarea partilor interioare ale mainilor si lateralul corpului.

De asemenea va punem la dispozitie o gama extinsa de creme Australian Gold ce nu numai ca va actiona ca activator solar, dar va conferi pielii un parfum placut!

Un solar vertical contine neoane cu lumina ultravioleta dispuse pe o structura de 360 de grade, astfel corpul dv. este expus luminii ultraviolete din toate partile si nu este nevoie sa va intoarceti pe partea cealalta la mijlocul sedintei, cum se intampla in cazul solarelor orizontale. In realitate, la un solar vertical va bronzati corpul de doua ori mai repede decat la un solar orizontal.

Beneficiile bronzarii la solar:

  • ajuta la fixarea calciului in organism si la formarea vitaminei D3 care previne osteoporoza;
  • intareste sistemul imunitar;
  • regleaza metabolismul;
  • boli de piele precum acneea, psoriazisul sau neurodermatitele sunt tratate cu succes cu ajutorul razelor ultraviolete;
  • rezultatul este o piele frumoasa si catifelata.